Vlogs

Met onze vlogs laten wij op een leuke manier zien wat we allemaal meemaken tijdens deze onderzoekstage. Op deze pagina zullen alle vlogs verzameld worden. Een nieuwe vlog wordt iedere 14 dagen uitgebracht.

Vlog 6: 19 dec 2018

In deze aflevering hebben we een hele speciale mechanische gast. Samen met Gijs vertellen zij over het seminar over ‘transparantie in algoritmes’ die wij hebben bijgewoond in Den Haag. Verder laten wij meer van de robot zien en bespreken we de discussiegroepen die eraan komen.

Vlog 5: 5 dec 2018

Al reizend naar een seminar blikken we (met microfoon!) terug op wat we gezien hebben in Hoogwoud op de St. Wulfram, waar een robot een jaar lang werd ingezet in het klaslokaal.

Vlog 4: 21 nov 2018

In deze aflevering blikken we terug op een rustige week qua activiteiten en bespreken wij de opzet voor onze focusgroepen.

Oh, en we hebben een nieuw teamlid?!

Vlog 3: 7 nov 2018

In deze aflevering gaan we langs het Hublab met special guest Eddy de robot, hebben wij een leuk interview met docent en onderzoeker Koen Smit na de 15th European Conference on Management Leadership and Governance (ECMLG), en praten wij nog na over een hele drukke week met een spannende deadline van de systematic literature review van Matthijs Smakman, ingediend voor de 69th Annual International Communication Association (ICA) Conference on ‘Communication Beyond Boundaries’ in Washington D.C.

Vlog 2: 24 okt 2018

In deze vlog praten wij over onze begeleiders en bespreken we een gastcollege wat we afgelopen week hebben bijgewoond.

Vlog 1: 10 okt 2018

In deze vlog introduceren wij onszelf, de stage en het onderzoek.